CASA CON GUIÑO  het huis met de knipoog

 sfeervol vakantiehuis in het hart van Andalusië


geniet van de natuur, cultuur, gastvrijheid en gastronomie van Zuid-Spanje

Wilt u de stress van het dagelijks bestaan even vergeten, tot rust komen, energie of inspiratie opdoen? Wilt u graag de toeristische hoogtepunten van Andalusië bezoeken of onbekende maar sfeervolle Andalusische stadjes ontdekken? Houdt u van wandelen door een onbegrensde natuur? Dan is casa con guiño in het hart van Andalusië voor u een ideale vakantieplek.

Tot ziens in casa con guiño? U bent van harte welkom.

Jan Katuin en Sjaklien Euwals

U kunt ons vakantiehuis boeken voor maximaal twee personen, gedurende het hele jaar voor minimaal 4 dagen tot zo lang u wilt. 

Onze huurprijzen vindt u op de pagina huurprijzen.

Casa con guiño staat in het hart van Andalusië tussen de bergen op het platteland van Fuentes de Cesna, midden in de natuur, op de grens van de drie provincies Málaga, Granada en Córdoba en dichtbij het ooit grootste stuwmeer van Andalusië: het embalse van Iznájar.

Onze plek is een perfecte uitvalsbasis voor het bezoeken van de hoogtepunten van Andalusië, voor het ontdekken van het nog ongerepte binnenland en voor wandelen in de prachtige natuur van de berggebieden om ons heen.

Facebook

Het huis is een oude boerderij (cortijo of finca) in Andalusië die wij (Sjaklien Euwals en Jan Katuin) met zorg verbouwd hebben tot woonhuis, met aangrenzend een vakantiehuis voor maximaal twee personen. Hebt u vragen?

Neem contact met ons op (via e-mail of per telefoon) voor meer informatie over het huren van ons vakantiehuis.

Contact en locatie 

www.casaconguino.com