Interieur en om het huis

Casa con guiño is door ons ingericht zoals wij er zelf zouden willen wonen. Het meubilair is modern en comfortabel. Overal in huis hangt en staat moderne kunst. De kans is groot dat de kunst u verleidt tot boeiende gesprekken.

Het vakantiehuis is smaakvol ingericht met modern, comfortabel meubilair en beeldende kunst, en

is voorzien van alle wooncomfort en een goed uitgeruste keuken. 

Ook is een goede WiFi-verbinding beschikbaar. 


Indeling huis


Tuin en terrassen

Rondom het huis zijn 2 terrassen met zithoeken en ruimte om te zonnen. Het terras aan de zijkant heeft een loungebad van 2x2 m. In het midden van het bad is het water 1,2 meter diep. Aan de binnenkant van het bad zijn banken gebouwd, zodat u in het water zittend, met een glaasje wijn bijvoorbeeld, heerlijk kunt relaxen of een boek lezen. De verlichting in het loungebad staat voor een romantische zomernacht.


De cortijo is omringd door duizenden olijfbomen en biedt vanaf beide terrassen een weids uitzicht over een prachtige vallei met wilde begroeiing en beschermde boomsoorten. Vanuit het vakantiehuis wandelt u zo de natuur in. Vooral in het voorjaar is het hier een oase van wilde bloemen. Voor vogelliefhebbers zijn er vele, ook zeldzamere vogelsoorten te spotten.

Casa con guiño staat gunstig ten opzichte van de zon. Door het milde klimaat kunt u buiten bijna het hele jaar genieten van zon en aangename temperaturen. In de wintermaanden is er binnenshuis de behaaglijke warmte van de houtkachel.